DevKaro

inganta arih-arih, erlajar ras ngajar

Surbakti

Traffic Mulihi Stabil

Usur error 404 not found bas tanggal 2-5 Maret 2015. Tapi gundari nggo normal mulihi Traffic Lagu Karo