DevKaro

inganta arih-arih, erlajar ras ngajar

Surbakti

Server Lagu Karo Down 15 Pebruari 2014

Server lagu karo down kira-kira 2 jam mulai jam 19.00 WIB - 21.00 WIB. Jadi Radio Karo ras link Download lagu karo sangana la banci i akses. Timai piga-piga jam nari.

update : 16 Pebruari 2014 00.02 server enggo mulihi online